De coupe van de koning Den Bosch

Onze werkwijze

1
CONTACT

Stuur een foto van jou haar in daglicht. Zodat ik alvast je kleur kan bepalen. Wil je een andere kleur? Stuur dan nog een foto extra met de juiste haarkleur

2
ADVIES

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om je het juiste advies te geven en informatie in te winnen. Ook plannen we de afspraak in.

3
HAIREXTENSIONS AAN HUIS

Nu kom ik bij u extentions zetten. Ik snij het, modelleer het en geef het juiste verzorgingsadvies. Het is ook mogelijk om deze producten bij mij ook in te kopen of na te bestellen.

Welke soorten extensions bieden wij aan?

Tape hairextensions
vanaf € 400,-

Tape hairextensions bestaan uit flexibele strips van 4cm en 1cm hoog.
Ze zijn heel comfortabel omdat je ze bijna niet voelt zitten.
Een koude methode waar bij het inzetten geen warmtebron aan te pas komt die het eigen haar kan beschadigen.

De tape extensions blijven ongeveer 6 tot 9 weken zitten. Bij erg fijn/dun haar zullen ze na 6-8 weken moeten ze worden vervangen, bij normaal tot dik haar kun je het rekken tot max 9 weken. Na deze 6-9 weken kunnen de extensions weer omhoog geplaatst worden en het haar herbruiken. Ze zijn ongeveer 2 jaar herbruikbaar, bij erg dun haar is 40 stuks genoeg (20 dubbele a 100 gram).

Bij normaal tot dik haar is vanaf de 40 tot 80 stuks genoeg (max. 40 dubbele a max 200 gram) Meestal heb je aan 60 stuks (30 dubbele a 150 gram) genoeg voor normaal tot dik haar en kan de prijs minder worden zoals wordt aangegeven omdat de prijzen berekend worden tot de 200 gram.

(Er wordt wel een enkele reis berekend per km. Vanuit Den Bosch)

Hairweave hairextensions vanaf € 250,-

Hairweave is een flexibele lange mat waar haar aan bevestigd is.

De hairweave wordt bevestigd door middel van microringen of draad. Een koude methode waar geen warmtebron aan te pas komt.

Deze methode blijft ongeveer 4 tot 6 weken zitten. Na 4-6 weken kunnen de banen weer omhoog geplaatst worden 

Wax- en Nanoring extensions

Wax extentions blijven 4-6 maanden zitten. Ook deze kan je ze weer hergebruiken. Hierdoor kan je ook een hoge staart maken. Dit is voor de mensen die niet graag periodiek terug willen naar de kapper. De punten zijn erg vol en het kwaliteit is optimaal.